Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szinglik a városban
2015. január 25. írta: pestilány

Szinglik a városban

Hol volt, hol nem volt, vol egyszer egy pesti lány, aki reménytelenül hitt a szerelemben. Életéből pedig reménytelenül hiányzott a szerelem. Szingli volt.

S Z I N G L I

Jópár kapcsolat, számtalan randi, csalódás, szakítás és átsírt éjszaka után újra meg újra ez a szó jutott eszébe. A rettegett, skarlátbetűs megbélyegzés. 

Valóban olyan nehéz boldogulni szingliként? Valóban megbélyegzettek vagyunk? Miért hordoz ekkora negatív jelentést ez a szó? Vagy csak mi magunk vagyunk azok, akik negatívan értelmezzük?

A bejegyzés trackback címe:

https://szinglikavarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr657107875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spiritmonger 2015.01.26. 11:23:42

Nem kell aggódni, gondolkodni kell, és értékelni a normális faszikat, például úgy, hogy adsz nekik esélyt. Ennyire egyszerű.

Trisi · www.alphawing.hu 2015.01.26. 12:28:02

Definiálni kell a szingliség két állapotát. Az egyiket akarja valaki a másik pedig egy állapot amin szeretne változtatni hogy ne tartson sokáig.

Aki maga választja az egyedüli életet az egy életformát választ, amiben ő jól érzi magát és nem is vágyik párkapcsolatra. Esélyes, nem is lenne jó belekezdenie mert tuti tönkretenné.

Aki kényszer miatt kerül a szingli létbe az az elején még akár élvezheti is, de egy idő után biztosan eljön az a pillanat amikor már nem olyan jó egyedül moziba menni és egyedül megenni a vacsorát és egyedül vásárolni menni. Neki kellene a társ az életébe, de valamiért nincs olyan akivel együtt tudna lenni. Neki kellene körbenézni hogy a közvetlen közelében talán van valaki, aki csakis rá vár. Mert éppen ő a mindene.... de ezt be szeretné bizonyítani, ha kapna rá esélyt. Igazit! :) Nem alibi esélyt, hanem rendeset!

pestilány 2015.01.26. 20:44:06

@Trisi: Tegyük fel, hogy nem önállóan választjuk a szingliséget. Maga az állapot csak egy következménye a párkapcsolat hiányának. Viszont a fejtegetés onnan indul, hogy ha már szinglik vagyunk, akkor nem indul-e be egy öngerjesztő folyamat, amiből nem tudunk kitörni? Amikor a szingli-tudattól vezérelve kevésbé vagyunk befogadóak a férfiakkal szemben, és zsigerből utasítunk el mindenkit (mindössze azért, mert már jópárszor csalódtunk)
Az igazira, a rendes esélyre várunk, legalábbis én ilyen oldalról közelítem meg a problémát.

Aki fennhangon zengi, hogy ő márpedig szingli, tőle nem halljuk, hogy sírna egy pasi után, neki más fontos az életében. Az önmegvalósítás.

Trisi · www.alphawing.hu 2015.01.26. 21:03:15

@pestilány: Független férfi vagy női léttől ez az öngerjesztés. Ennek van egy folyamata amin mindenki átmegy. Aztán hogy mitől kerül vissza a helyes útra azt nem tudom, de sejtem hogy egyszercsak hagyja magát szeretni.

Az elején még a szabadság érzet az erős, mindent megtehet, válogathat az ember és szuper minden. Aztán kifogja azokat akiket nem is akar igazán és jön a sok csalódás. Majd jön az önmagunkat hibáztatás, netán a másik hibáztatása, de ettől még nem változik semmi.

Olyan hogy "igazi" valóban létezik. Én megtaláltam. Tudom hogy ilyen él és igenis hatalmas mázli kell hozzá hogy megtaláljuk, de ahhoz még nagyobb hogy ő is rájöjjön erre. :)

Az ördögi kör akkor kezdődik amikor az ember már befeszül. Az idő ketyeg, otthon mégis egyedül vagyunk, a másik meg ezernyi dologban nem olyan mint amit megálmondtunk. Ezért esélyt sem adunk, majd egyedül vagyunk és ketyeg az óra.

Spiritmonger 2015.01.27. 11:35:11

Ha nem önállóan választod a szingliséget, akkor mivel te vagy a nő, te vagy az, aki tehet érte azonnal, hogy ez ne maradjon így. Csak ne a múlton merengj, adj esélyt a normális fasziknak, és akarj változtatni, és tegyél is érte valamit. És megtalálod az igazit. Én is megtaláltam, ott, ahol nem kerestem. És külső szemlélő számára a lány maszívan érdemeimen felül való, de szerencsére az én szerelmemnek volt annyi esze, hogy adjon esélyt egy olyan rendes faszinak, mint én, és neki bejött ez a dolog. Igaz, nem huszonévesek vagyunk...

Ha meg valamilyen okbó kifolyólag mégsem adsz esélyt a környzetedben lévő normális fasziknak, akkor tarts ki az álomképed mellett, és előbb-utóbb eljön hozzád, de a rinyálás helyett vállald büszkén a szinglilétet, és élvezd ki maradéktalanul, hogy bárkit megkapsz, akit akarsz, hacsak rövid időre is, pusztán a kinézeteddel...
süti beállítások módosítása