Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Jó fiú vs. rossz fiú
2015. január 26. írta: pestilány

Jó fiú vs. rossz fiú

Belegondoltatok már abba, hogy miért mindig a rossz pasiba szeretünk bele? Mitől vonzóbbak, kívánatosabbak, szexibbek számunkra? Mi az a plussz, ami miatt mindig a rossz fiúkat kedveljük jobban?

Már az őskorban is tuti menőbbnek számított az a neandervölgy-i, aki inkább a csíntevéseiről volt ismert, mintsem csodás családjáról. A nők valahogy genetikailag jobban vonzódnak a bűnös lelkekhez. A végén meg persze siránkozunk, hogy miért bánik rosszul velünk a férfi. 

Milyen egy jó fiú? Megbízható, stabil, kedves, odaadó. Ezek a klisék már-már kőbe vésettek. A rossz fiúkat hogyan jellemezzük? Ők az alfahímek, skalpgyűjtők, megbízhatatlanok? Ettől lennének vonzóak? Hiszen pont ezen tulajdonságaikat kedveljük a legkevésbé. Akkor mi lehet az oka?

Talán szeretnénk megváltoztatni őket? Jó utra téríteni? Esetleg vad erotikára, és csodás szerelmi életre vágyunk mellettük? (Eddig erősen a jó fiúk felé billen a mérleg..)

Egy alapvetően csajozásra, vadászatra beállt férfitól nehéz elvárni a változást, előbb utóbb persze náluk is csillingelnek odafent, és legtöbbször ebből lesznek a hirtelen fellángolásból elkövetett válások, de alapvetően nem az alfahímek lesznek 25 évesen boldog családapák. Nem is biztos, hogy igy kell lennie.

Akkor viszont miért van az, hogy a megbízható, kedves és odaadó férfiak helyett legtöbbször saját józan eszünket is sutba dobva loholunk a környék legcsibészebb férfija után. Kalandvágy? Merészség? Mazohizmus? Sokszor már sajnos ezt hiszem... Szándékosan reménykedünk abban, hogy majd felhív, keresni fog, megváltozik, legközelebb hazakísér, gyakrabban akar látni.

A jó fiú sms-e pedig megválaszolatlan marad, és amikor csalódottan, feleszmélve megpróbáljuk visszaszerezni őt, megérdemelten hallani sem akar rólunk.

 

Képek forrása: 1

A bejegyzés trackback címe:

https://szinglikavarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr537108971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spiritmonger 2015.01.26. 11:39:20

Kedves posztoló!

Tedd helyre a fogalmakat. A jó fiút soha nem fogod visszaszerezni, mert nem volt soha a tied. Nem adtál neki esélyt, ami ugyan alanyi jogod, csak utána fölösleges rinyálni...

Spiritmonger 2015.01.26. 12:02:29

Kedves pestilany!

Mivel ma kegyes hangulatban vagyok, ezért a rendelkezésedre bocsátom azt a listát, ami kiszűri az életedből mindazon pasikat, akik alkalmatlanok arra, hogy kapxsolatban legyél velük.
A tiltólista nem végleges, a használata egyszerű. Olyan faszi nincs, aki valamilyen tulajdonságával ne lenne rajta a listán. Egy megjelenés gond nélkül belefér. Kettő attribútum megjelenése már különös figyelmet érdemel, három tulajdonság megléte erőteljesen határeset, négy, vagy több esetén pedig azoonal, gondolkodás nélküli hátraarc, el a faszitól minél messzebb!
Szóval, a hetero, stabil, kiegyensúlyozott, hosszútávú párkapcsolatra alkalmatlan faszik tulajdonságlistája:
Zenész, művész, vendéglátós, sportoló, jóképű, más nők által jópasinak tartott, buzi, félbuzi, drogos, alkoholista, mamakedvence, bűnöző, szépfiú, rosszfiú, fotós, szerencsejátékfüggő, onlinefüggő, divatmajom, síoktató, aerobicoktató, műveletlen, buta, agresszív, trendifiatalember, lazacsávó, dj, gyúrós. A lista korántsem teljes. Joggal kérdezheted, ha ezek nem, akkor ki marad? A válasz nagyon egyszerű, rettentő sokan. Azon férfiak halmaza, akik önállóak, függetlenek, képzettek, jó fejek, de soha nem gondoltál rájuk potenciális partnerként, és leginkább a barátzónádban leledzenek. A megoldás köztük van, csak ezt nagyon nehéz elfogadnod. De nézz körül, és azt fogod látni, hogy a jó párkapcsolatok legnagyobb részében a férfiak a leírt halmazból valók.

Trisi · www.alphawing.hu 2015.01.26. 12:15:23

A jó fiút azért nem akarod, mert nincs benne kihívás. Nem lehet panaszkodni, nem lehet drámázni, nem kell vele folyamatosan eljátszani egy szappanopera szereplő életét. Ezért nem kell! Mert unalmas....szerinted.

Viszont kell a polgárpukkasztás, kell aput bosszantani a sarki suttyóval, kell a barátnőkkel csivitelni hogy biza felpróbált téged is ( meg még 200 másikat)! Mert jujj de vagány csaj vagy hogy még vele is!

A jó fiú pedig megy a könnyeidet simogatni meg a lelkedet helyrerakni és utána ismét belerúgsz majd egyet. Ezért fogja magát és egyszer csak nem veszi fel a telefont... és ezt egyedül magadnak köszönheted.

De minden nő akit a helyi vagány csávó szanaszét aláz, megcsal, nézzen magába és ne sírdogáljon, mert ezt tényleg ő választotta. Ha ennyit megérnek azok a kidolgozott izmok és a drága verda meg a "vagány" életmód, akkor fizess.... mindennek ára van.

Spiritmonger 2015.01.26. 15:59:02

Kedves pestilany!

kicsit ugyan sarkított a példa, de az életből vett. Vidd magaddal a szingli barátnőidet, akik a félisten rosszfiúkról álmodoznak, és menjetek el egy anyaotthonba, ahol a hozzátok hasonló "Húszas éveiben járó fiatal, csinos, életvidám, értelmiségi nők" egy vagy több babával próbálják az életüket megmenteni, mert elkövették azt a hibát, hogy nekik rosszfiú kellett a jófiú helyett. Na, ezek után lehet, hogy megjön az eszetek...
Múlt héten volt egy cikk az indexen, a védett házakról. Azok a nők is rosszfiút választottak...
Sajnos 35-40 éves kor alatt a most késő 20-as éveiben járó szingli nők, akik hasonlóan gondolkodnak, általában nem találnak normális faszit. És ez teljesen és kizárólag az ő hibájuk. 35-40 körül azért már kezd megjönni az értelem, meg addigra túl vagytok 3-4 komolyabb porba tipráson, csak itt jön a biológiai és közgazdasági igazság, hogy a természet kiegyenlít, és a biológiai nyomás nő, a piaci érték meg csökken. A férfiak meg hagyományosan később érnek be, és az a faszi, akit elhajtottatok huszonévesen, 10 évvel később elérhetetlen célpont lesz számotokra. Ugye, ha akkor jól döntötök, akkor se a faszinak nem lesz x év nettó szívása akkor, se nektek később...
süti beállítások módosítása